Ingredientele esentiale anti-imbatranire

Visul fiecaruia dintre noi este tineretea fara batranete. Varsta este un fenomen ireversibil, chiar daca anumite ingrediente te vor ajuta sa pacalesti mai usor trecerea anilor. Pielea tanara, neteda, luminoasa si frumoasa are nevoie de o ingrijire corespunzatoare, dar si de o alimentatie zilnica echilibrata. Lipidele sunt excelente in mentinerea sanatatii si a frumusetii.

La nivelul pielii se gaseste ceramida. Ea asigura repararea stratului protector al tenului ajuns la maturitate. Organismul uman pierde de obicei o cantitate mare de ceramide, lasand loc liniilor fine. Produsele de ingrijire ale tenului bogate in ceramide asigura organismului vostru toate mineralele si vitaminele necesare, astfel incat el sa fie hranit corespunzator. Este nevoie si de hidratare constanta, atat prin folosirea cremelor special destinate hidratarii, cat si prin consumul de lichide.

Pudra de matcha are proprietati miraculoase ce vor reda atat vitalitatea, cat si stralucirea pielii voastre. Pudra aceasta este o sursa excelenta de antioxidanti, ea reducand factorii poluanti din jurul vostru, efectele imbatranirii scazand vizibil. Vitamina C este caramida sistemului imunitar. Lipsa vitaminei C este vizibila la nivelul tenului, ea avand rolul de a proteja tenul de actiunea radicalilor liberi. Vitamina A sau retinolul este si ea foarte indragita pentru efectele sale cunsocute anti-imbatranire.