Aproape gata

E aproape gata tema dar am decis sa o las asa pana cand am niste raspunsuri la cateva intrebari de la autorul temei legat de unele fonturi. Cand le voi primi ma voi apuca sa traduc cele mai importante sectiuni din tema in romana…insa pana atunci ramane asa. Sper sa le primesc astazi.

…am schimbat si poll-ul pentru ca era foarte vechi. Multumesc celor care ati raspuns, voturile voastre au fost salvate si am vazut ca blogul se poate misca si mai bine. Ei, pentru asta, am optat pentru planul personal la webfactor. In curand va fi mutat acolo asa ca stati aproape 🙂 .

In legatura cu proiectul ‘Old-Cartoons’, probabil va intrebati de ce e oprit site-ul. Ne-au venit cateva idei de imbunatatire si de a colabora cu utilizatorii site-ului. Inca lucram la el din greu si speram ca in cel mai scurt timp sa fie gata si sa fie si o surpriza pentru voi 🙂 .

Inca ceva, stie cineva vreun plugin care pune tagurile automate in posturi dupa continutul sau? Daca da, il rog sa-mi trimita un e-mail de pe pagina de contact sau sa-mi lase comment cu numele pluginului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *