Wordpress (suport, teme, pluginuri)

Şi fiindcă mulţi mă întreabă despre teme, pluginuri sau alte chichiţe legate de wordpress am zis să fac articolul ăsta, poate se mai împuţinează curioşii.

Suport pentru WordPress găsiţi pe orice forum care este pe nişa webdesignului sau de ce nu chiar pe forumul de suport al WordPress.org. Gasiţi acolo mulţi oameni experimentaţi în WordPress care sunt gata să vă ajute în majoritatea problemelor întalnite. De asemenea, dacă vă e greu cu engleza puteţi încerca forumul învăţăm.net.

Pentru teme puteţi să vă uitaţi peste temele din directorul de teme wordpress, teme care sunt GRATUITE. Aveţi acolo peste 1000 de teme valide wordpress din care puteţi alege (chiar nu se poate sa nu-ţi placă cel puţin una). De asemenea puteţi trage cu ochiul şi prin temele oferite gratuit de catre Blog OH! Blog.

Despre pluginuri nu prea am ce să zic, cel mai sigur esti să le descărcaţi din directorul de pluginuri WordPress, şi ele fiind tot GRATUITE (spun gratuite pentru ca există şi pluginuri pe care trebuie să le plăteşti). Toate pluginurile (defapt codul lor) mi se pare că sunt verificate de stafful WordPress.org deci nu ar trebui să-ţi faci griji din cauza lor.

Că tot am discutat doar despre WordPress, mai există şi alte platforme de blogging precum b2evolution, Drupal sau chiar Joomla. WordPress rămâne numarul 1 al CMS-urilor (WordPress câştiga CMS Awards 2009), mai ales pentru blog.

Cât despre locuri în care-ţi poţi face blog gratuit poţi încerca:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *