Maşina preferată

Alt post pe blogul meu . De această dată vreau să vorbesc despre maşini mai exact despre maşina preferată . Cred  că fiecare are o maşină şi tuturor le plac maşiniile . Eu unul vreau să vă vorbesc de maşina mea preferată . Ei bine mie unul îmi plac foarte mult mărci de maşini cum ar fi BMW , OPEL şi VOLKSWAGEN . Astea sunt mărciile care îmi plac mie cel mai mult .

Dintre toate acestea aş alege din gama BMW un BmwE30 . Ştiu că o să ziceţi că e vechi , şi nu mai ştiu eu ce , dar mie îmi place foarte mult. Când o să împlinesc frumoasa vârstă de 18 ani mi-aş dorii să am ocazia să îmi cumpăr şi eu un BMW E30 , dar nu din Romania , ci din Germania . De ce vreau să îmi cumpar din Germania şi nu din Romania ? Ei bine romanii nu îngrijesc maşiniile cum le îngrijesc germanii . Ştiţi voi cum e , germanului când i se strica o piesă cumpără alta noua , iar românul o ia cu ciocanul . Mi-aş dorii un e30 cu un motor de 2.5 12v cu geamuri electrice , climatronic şi multe alte chestii , cam toate dotăriile pe care trebuie să le aibă o maşină .

În germania dacă mă duc îmi iau un bmw e30 impecabil la vreo 1000 de euro full cu tot ce vreau pe el , poate şi mai puţin . Eu sunt mort după maşiniile de culoare neagra , cu geamuri fumurii şi niste jante negre cu buză argintie .Pentru început o să îmi iau o maşină mai ieftină şi mai veche un pic gen o solenză sau un ford escort , pentru că nimeni nu s-a născut învaţat . Oricum când împlinesc 18 ani nu ăsta o să fie primul lucru pe care o să îl fac , mai sunt o grămadă de lucruri mai importante decât să îmi cumpăr maşină . Aşadar tu ce maşină preferi ?

Postat în

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *