Despre educaţie

Da se pare că s-a dus de râpă educaţia copiiilor . De ce zic acest lucru ? Ei bine acum şi copiii de 5 ani au numai telefoane performante , au câte două calculatoare plus un laptop , unii dintre ei se duc la discotecă beau . Acum la modă este să fumezi . Majoritatea prieteniilor mei fumează . Nu ştiu ce să mai zic dar nu se mai poate face nimic .

Acum toţi se duc îmbrăcaţi în adidaşi de 300 RON , se duc îmbrăcaţi în blugi şi ăia de 100 ron şi multe alte chestii . Înainte eu nu cred că era aşa , din ce îmi povestea şi mie mama , te duceai cu ce aveai . Acum toţi fac mofturi că nu vor chestia aia şi cealaltă .

Eu unul dacă văd că mama se chinuie , şi îşi ia de la gură să mă întreţină , să fiu şi eu un copil parcă nu îmi mai vine să fac chestiile astea . Dacă părinţii te imbracă , şi îţi fac toate poftele mulţumeşte-i şi tu cu ceva , nu să fumezi şi să bei că aşa te-a sfătuit prietenul tău . Eu nu ştiu ce să mai zic dute şi găseşteţi un servici , fa-ţi şi tu o familie să nu te arate lumea pe stradă cu degetul.

Postat în