Mănânc și beau numai prostii

Trebuie să-mi schimb modul de alimentație neaparat!Cred că ultimele zile nu am mâncat nimic sănatos,decât prăjeli,mâncare de la fast-food,sucuri cât încape,iar de dulciuri nici n-are rost să mai pomenesc.Acum parcă m-am motivat într-un anumit fel să trec pe mâncare sănatoasă,mai precis,m-a motivat ceva.Ieri am băut un Frutti-Fresh(pe gratis),după care am devenit tun uman,asta nu e totbun,m-am eliberat,dar m-am simțit ca dracu!

Mă durea burta îngrozitor,până am luat ceva calmante.Fericit că nu mai am nimic m-am ridicat din pat,m-am mai plimbat prin casă când deodată m-a luat iar durerea.Dar ce durerecă mă luase cu amețeli.Am mai luat câteva medicamente,dar parcă organismul meu era dat peste cap sau cel puțin așa simțeam eu.

De la un rahat de suc că nu pot să-l numesc altfel,mi-a fost rău ore în șir.Nu mai spun că toată seara am râgâit numai Tutti-Frutti,eu care nu am mai băut așa ceva de când eram pișpirel.

Tot așa am pățit și cu un Hamburger de la Mad Dogmănânc eu Hamburgerul și când ajung acasă sunt plin de pete roșii din cap până în picioare.Al naibii otrăvuri că nu mai mănânc așa ceva o perioadă lungă!Mă bucur că se bagă taxă pe așa ceva,că lucrurile astea o să ne omoare într-o zi!

Să pună și pe sucuri și chipsuri că-s la fel de dăunătoare!De acum voi încerca să mănânc mai multe supe,să beau doar apă plată și ceai și o să-mi fie mult mai bine :X .Ați face bine să le lăsați și voiștiu că au gust bun,dar nu vă fac nici un bine.

Postat în

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *