Nu pot să mă țin ca lumea de o treabă

Am stat acum și am realizat că sunt o persoană destul de superficială în ceea ce fac și cred că știu și de unde se trage.Un răspuns ar fi că-mi doresc să fac cât mai multe lucruri deodată,prin urmare le fac,dar nu cum ar trebui.Mă apuc de o chestie,nu apuc s-o termin că mă apuc de încă una,și când când realizez că primul lucru început nu este terminat să zicem că revin la el,dar nu cu aceeași plăcere ca atunci când l-am început.

Asta desigur,mă face să par sau chiar să fiu un om superficial,dar nu știu ce să fac să mă pot concentra asupra unui singur lucru care mă atrage cel mai mult și pe care chiar aș vrea să-l fac așa cum trebuie.

Parcă sunt ispitit mai mereu de alte chestii mult mai banale(n-are rost să dau exemple acum),care la prima vedere mi se par grozave,dar care cu timpul își pierd din strălucire.Partea cea mai rea este că de multe ori sunt atenționat că-mi pun prea multe în cap și îmi va fi greu să le duc la capăt,dar încăpățânat cum sunt,nu iau nimic în considerare(probabil o fi din cauza zodiei,deși nu cred în așa ceva :)) ).

Voi nu pățiți la fel?Ce aș putea face să ma țin de un singur lucru,dar ca lumea?Sunt dat peste capopriți planeta că vreau să cobor!

Postat în

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *