Multe personaje centrale din Urzeala Tronurilor vor deveni Umblători Albi

Nikolaj Coster-Waldau, Jaime Lannister în serialul Game of Thrones, şi-a mărturisit, într-un interviu cu Esquire, frica pe care o resimte personajul său de a nu fi transformat într-un zombie, odată ce părăseşte teritoriul încă sigur al The King’s Landing.

„Ştiţi, unele dintre personajele principale vor fi transformate. Vor fi câţiva protagonişti care vor umbla pe aici cu ochii aceia albaştri pătrunzători. Şi, Doamne, sper să nu fiu şi eu printre ei. Asta ar însemna trei ore de machiaj dimineaţa. Ştiu că dacă David Benioff şi Dan Weiss vor citi asta vor spune – Ba da, vei fi!”, a declarat actorul, citat de publicaţia Mashable.

Ultima dată l-am văzut pe Jaime Lannister, „ucigaşul de rege” devenit „trădătorul de regină”, călare, călătorind probabil către nord. Pentru prima dată în viaţă, Jaime o abandonează pe Cersei, la finalul sezonului 7. Scopul lui Jaime este de a se alătura luptei împotriva Umblătorilor Albi şi a o avertiza pe Daenerys că planul reginei de pe Tronul de Fier este de a-şi încălca promisiunea şi a nu interveni pe frontul îngheţat din Nord. Ba mai mult, că pregăteşte o armată de mercenari cu care să atace.

Acest act de rebeliune şi curaj îl va pune în linia întâi a luptei contra Regelui Nopţii şi a armatei lui de morţi-vii, care a trecut de Zid şi mărşăluieşte către Winterfell, survolaţi de un dragon cu suflare de gheaţă.

Sezonul 7 oferit online si de projectfreetv.bz nu a adus multe dispariţii de personaje centrale, aşa că părerea unanimă a fanilor şi actorilor implicaţi în serial este că sezonul 8 va aduce şi sfârşitul multor eroi îndrăgiţi de fani. Liam Cunningham, care îl joacă pe Ser Davos, crede că sezonul 8 va număra multe dispariţii de personaje centrale, scrie Mashable.

În mod cert, o confruntare ale armatelor din Nord şi ale lui Daenerys Targaryen cu Umblătorii Albi va fi punctul culminant al sezonului 8, cu o luptă pe uscat, pe apă dar şi în aer, între Viserion, condus de The Night King, şi ceilalţi doi dragoni, Drogon plus Rhaegal. După unele teorii ale fanilor, Bran va poseda mintea lui Rhaegal şi îl va conduce în luptă, de la distanţă.