Un an de blogging!

Azi se face un an de când am deschis acest blog, un an plăcut, în care am cunoscut o grămadă de alți bloggeri, cu care m-am și împrietenit. Țin să le mulțumesc cititorilor fideli care mi-au vizitat blogul de-a lungul acestei perioade și să-i asigur că datorită lor și nu în ultimul rând voinței mele, acest blog a căpătat viață, și a reușit să supraviețuiască.

Nu am ajuns eu printre cei mai tari bloggeri, și sincer, nici nu-mi doream, dar nu pot să spun nici că mi-a mers rău… cel puțin, sunt mulțumit de statistici, cu toate că se putea și mai bine. Dacă tot am pomenit de statistici, se cuvine să vi le afișez și vouă:

Într-un an am scris un număr total de 277 de articole (destul de puțin), la care am acumulat un total de 1540 de comentarii (acceptabil):

Nici de spam nu am fost scutit, ba dimpotrivă… un total de 9220 de comentarii spam blocate:

La capitolul vizitatori, respectiv afișări, pot să spun că am stat destul de bine.

Cu ocazia împlinirii unui an de blogăreală, am ales să modific puțin designul și să încerc să-l fac cât mai plăcut ochiului și cât mai practic. Am scos o grămadă de inutilități și am încercat să-l restrâng cât de mult posibil. Probabil voi mai face mici modificări în zilele ce urmează.

Pe viitor voi încerca să vin cu noi lucruri interesante și utile în același timp, și sper că numărul de cititori va mai crește.
PS:Aștept păreri legate de modificările aduse blogului. V-am pupat!