Hai la o palavră!

Citate celebre, oameni plictisiti sau cu prea mult chef de viata, atmosfera cu sau fara noima. La asta se rezuma perioada recent trecuta si perioada care vine. Pe strada, in plina intersectie, in parc, la metrou, in statie, oriunde, lumea are cateva subiecte cheie, bune de discutat.

Fie barfa cea de toate zilele, ce da gurii subiecte bune de palavragit, fie discutiile alea de amorteala, care intretin atmosfera, fie ceva bun sau nu de zis.

Creierasu’ meu se gandea la un top al celor mai uzuale discutii, pe care vi-l va impartasit, ca na el e darinic si dragut si vrea sa stie tot poporul ce gandeste el in momentele lui de glorie
In primul rand, cu sau fara voie intervine sfanta taina a barfei. Oricat te-ai abtine, oricat de… ce vrei tu, bai se gaseste unu cu limba mai ascutita care sa faca din tantar dita armasaru’, ceea ce stimuleaza discutia sa continue.

Mai nou e si isteria asta a alegerilor. Parca ne alegem un nou Dumnezeu. Daca stau sa ma gandesc toti sunt la fel si au un singur scop. Sfantul si marele… BAN. E criza domne’, deci stomacu’ cere.
Al treilea subiect terifiant. Mai rau ca ciuma, mai rau ca aviara, mai rau ca senzationalul, mondialul, pop..ularul Dan Senzationescu, e gripaa.. porcina. E cea mai mare nebunie, din care imi reiese un singur lucru. Paranoia oamenilor combinata cu prostia. E asa un hibrid de tot rasul.. Eu traiesc dupa premiza asta: Cand e momentul sa dispar din lumea asta, dispar oricum, nimeni nu o sa poata opri asta, nici macar eu. Tocmai de asta nu pricep frate atat isterie. Ok, e un virus, iti iei masuri, dar nu atat de exagerate, plus nu te stresezi ca vai doamne daca crap. Crapi, crapi. Asta e. Mai mult oxigen pentru cei ce raman.

Astea sunt cele mai uzuale discutii, exceptand alea gen pisicute prostute cu mot
Astea deja sunt nimicuri pe langa cele istorisite mai sus. Asa ca pe final, eu nu te invit “dulceata, la un gem” cum zice una bucata nebuna prietena ce o am in posesie. Eu te invit fata la o palavra.
Lasand gluma, discutiile fac parte din viata noastra si trebuie sa le savuram pe toate, ca na, merita.