Oameni, omulti, oameni!

Aseara, la 21 si un minut neuronii s-au sculat si au fost trasniti ca prin minune de o geniala idee. Da, da stiu suna a stire senzationala la Otv. Azi ma simt distrato-naspa-bine. Nu m-am trasnit de nimic inainte, deci stati calmi, nu am avut intalnire cu usa.

Mereu imi place sa ma uit la oameni. Nu conteaza cum arata, cat de bine sunt imbracati sau chestii fizice. Imi place sa ma uit in interior. Mereu m-am intretabt de ce sunt oamenii ciudati. Nu ciudati intr-un fel ciudat, ci ciudati in comportament/idei sau mai stiu eu ce.

Oamneii sunt prin definitie, bipezi care gandesc ori cu capul ori cu inima, depinde acum daca nu mai au vreun creier pe acolo pe undeva. Eu din cate stiu[m-am verificat, deci e sigur!] cu inima si capu’ gandesc. Oameni, gen eu poti sa stai ani cu ei si sa ajungi sa stii chestii generale, da’ nu chestii ascunse din viata lor sau ceea ce ii face sa saliveze. De aici rezulta ca unii oameni sunt suficienti de misteriosi si ti se confeseaza doar daca au suficienta incredere in tine.

Oamenii, daca le faci rau sau ceea ce cred ei ca e rau, inseamna ca te-ai ars. Multi sunt razbunatori si pana nu se simt emotional satisfacuti o sa iti faca viata un infern. Omul e obisnuit sa mai gandeasca si cu inima, ceea ce inseamna ca mai si gresesc. Fiind din grupu’ sentimentalilor or sa sufere o perioda, iar dupa uita sau raman cu resentimente.

Ficare om crede in el si in ideiile lui. Deci fiecare spune ca e bine ce gandeste mansarda lui. Nu conteaza daca tu zici ca e rau, daca eu zic ca e bine. E ca mine, pentru ca asa zic eu.

Oamenii sunt o mare parte prieteneosi si o alta parte indigestionati, pe traducere nu sufera decat ceea ce se aseamna cu ei. Daca vad ceva diferit de ei, chiar si in vestimentatie devin comentatorii secolului, criticii criticilor. Cei mai tari dupa parerea lor.. Asta se vede din fapte, ganduri sau chestiile pe care le fac.

Din cunostinta mea de oameni, inn astia 14 ani am cunoscut destui, DUPA MINE oamenii sunt la fel dintr-o privire. Din mai multe priviri apar diferentele. Nici unul nu seamna cu altul. Comportament, fizic, sex, personalitate. Suntem atat de diferiti, dar atat de comuni. Oamenii trebuiesc judecati bine, niciodata nu stii sigur la ce sa te astepti. Eu consider totusi ca fiecare e om, fiecare merita ceea ce isi doreste si fiecare are ceva bun in el ceea ce il face special. Suntem toti oameni si toti ar trebui sa ne iubim pentru ceea ce reprezentam fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *