De azi…

… deschid un nou subiect. Stiti lucrul ala pe care toti il frecventam, unde purtam discutii normale sau filozofice cu diversi “x”. Da, dea, e sfantul… mess. Pe mess toata lumea discuta. E ceva normal, parerea mea. Despre ce discuta asta deja intra la notiuni abstracte si e treaba fiecaruia. De la persoane cunoscute, ajungi la persoane necunoscute. Nu am nimic cu messu’, daca la asta va ganditi, si eu il populez.

Am cu unele persoane care il populeaza. Azi nu va vorbesc de limbajul ala bine cunoscut care baga limba romana in delir, neah azi vorbesc de unele discutii filozofice. De la simplu buzz fara salutarea de rigoare, ca e naspa, acu’ orice bou iti da buzz sau iti pune intrebarea direct. Blablaurile gen ” Buna” deja sunt de domeniul trecutului. Neah. Acum te bagi ca nesimtitul in seama, fara scuzele de rigoare.

Dea-lungul vietii mele pe mess, am intalnit si plictisiti de viata, genul ala care in lipsa de ocupatie ii mananca curiozitate, da rau de tot nu gluma, rau, rau, rau. Am ajuns la concluzia ca asta devine o boala cronica, care face victime, mai ceva ca ciuma.

Orice “inteligent” poseda pc/laptop, deci si net+ mess. Nu mai merge faza aia cu papusica si nu stiu ce, acum armasarii trec la atac, si femelele cu “exces” de creier raspund cu diverse propuneri. Eu sincer, m-am saturat de astia care imi intra, imi baga interogatoriu de rigoare, la care raspund ironic. De aia de la marea majoritate am primit ignor. Multumesc scumpilor, da’ nu prestez nimic, pentru nimeni. Nu numai ca astia imi provoaca crize de ras, dar imi provoaca si sila, ulcer perforat, cum zice profa mea de mate 😆 .

Mie mi se pare o prostie sa porti discutii deastea. Vorbesti pt prima data cu cineva si tu ii zici “simt ca te iubesc dulceata’. Ce dracu’ omule! Ma stii de cateva minute, ai vazut un blog/hi5 sau mai stiu eu ce sit si gata, Cupidon ti-a penetrat inima Hai ma lasi, prost sa fii sa crezi asta. Eu cu o persoana necunoscuta, am un oarecare respect, nu sar pe ea oricat de buna/bun ar fii. Asa ca, aviz pentru “cucerittori”. Nu ma lua cu pisi ca da-i de dracu.