War for the Planet of the Apes, câștigătorul marelui premiu al Societății de Efecte Vizuale

Pe măsură ce Oscarurile se apropie, sunt acordate marile premii ale industriei americane de film, iar de această dată a fost rândul Societății de Efecte Vizuale să își aleagă câştigătorii. Ceremonia de premiere a celei de-a 16-a ediţii avut loc marţi, la Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills, California.

Potrivit Deadline.com, War for the Planet of the Apes și-a întrecut principalul rival, Blade Runner 2049, în preferințele membrilor SEV. A câştigat marele premiu pentru Cele mai bune efecte vizuale și a devenit, astfel, favorit în cursa pentru o statuetă în cadrul acestei categorii.

În total, filmul lui Matt Reeves a luat acasă patru trofee – pentru Cele mai bune efecte vizuale, Cel mai bine animat personaj, Cele mai bune efecte de recreere a unei acțiuni și Cea mai bună compoziție a cadrului. Filmul s-a bucurat de un succes foarte mare, fiind foarte vizionat in mediul online, avand cele mai mari accesari pe putlockerq

Blade Runner 2049 s-a ales cu premiul pentru Cel mai bun mediu digital. Câte patru, respectiv cinci premii, au revenit producțiilor Coco și Game of Thrones. Un premiu a mers și către Guardians of the Galaxy 2, pentru Cea mai bună scenografie a unui moment creat cu ajutorul CGI (pentru dansul lui Groot dar și scena de luptă de la început).

Rămâne de văzut dacă War for the Planet of the Apes va triumfa și la Oscaruri, ori va fi surclasat de Blade Runner 2049. Anul trecut, câștigătorul categoriei Cele mai bune efecte vizuale a fost The Jungle Book.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *