Scott Eastwood vrea să fie Wolverine într-o nouă producţie 20th Century Fox

Studioul s-a arătat plăcut surprins de succesul lui Logan şi ia în considerare o nouă serie de filme cu celebrul personaj
Hugh Jackman s-a despărţit de Wolverine în stil mare. Pelicula Logan a fost aclamată de critici şi a avut un succes major la box office-ul internaţional – 616 milioane de dolari. Studiourile Fox pare că nu au de gând să renunţe la celebrul personaj, iar candidaţii dornici să îi ia locul lui Jackman nu sunt puţini.

Printre aceştia se află şi Scott Eastwood, care nu ratează ocazia de a vorbi, în interviurile sale, despre admiraţia faţă de Wolverine şi dorinţa de a-l interpreta. Într-o discuţie cu screenrant.com, fiul de 31 de ani al lui Clint Eastwood a spus că Wolverine este personajul său preferat.

„Îmi place atât de mult Wolverine! Este personajul meu preferat din benzile desenate. Este un renegat, însă unul de care nu prea îţi vine să te apropii. Este imprevizibil, nu se supune regulilor… Este genul de personaj pe gustul meu”, a arătat Eastwood.

Personal, m-as bucura sa primeasca rolul, si sa-l vad cat mai curand online pe site-ul meu preferat 123moviesgo care da tonul filmelor. Preşedinta 20th Century Fox, Stacey Snider, a declarat că înlocuirea lui Jackman cu un actor mai tânăr pentru o nouă serie de filme Wolverine este foarte posibilă. „Succesul lui Logan ne-a surprins în mod pozitiv”, a spus ea.

Fanii mai creativi au preluat ideea distribuirii lui Eastwood într-un posibil nou film şi au folosit costumaţia din benzile desenate pentru a vedea cum ar arăta astfel actorul. Rezultatul, în galeria de imagini.