Cum va feriti de microbii din toaletele publice?

Cand sunteti in oras cu siguranta ati simtit nevoia de a merge la toaleta publica. Cum va feriti insa de bacteriile existente in aceste locuri avand in vedere ca toaleta publica nu este chiar cel mai curat loc? O idee buna este sa va indreptati spre compartimentul cel mai indepartat de usa de la intrarea in toaleta. Evitati sa va lasati lucrurile pe podeaua toaletei deoarece daca veti proceda in acest fel, veti aduce acasa cu voi o multime de bacterii si microbi.

Imediat ce ajungeti acasa, este indicat sa stergeti talpa pantofilor si de a o sanitariza, astfel incat sa indepartati orice germen care ar putea fi prezent de pe ea. Butonul de tras apa este plin de microbi, de aceea este important sa apelati la hartia igienica atunci cand apasati acest buton. Spalatul pe maini cu apa si sapun este un alt obicei esential.

De fiecare data cand mergeti la toaleta, aveti grija ca acest obicei sa nu lipseasca din tabietul vostru. Evitati sa va uscati mainile la aparatele cu aer cald deoarece microbii supravietuiesc cel mai bine in ele. Este mai recomandat sa optati pentru prosoapele de hartie. Indicat ar fi, cand iesiti din casa, sa nu va uitati sa va luati cu voi servetelele umede