De ce isi pierde parul culoarea?

Imdiat cum ati inceput sa va vopsiti, doar dupa cateva spalari, parul incepe sa-si piarda din culoare si din stralucire. Dupa numai cateva spalari culoarea se estompeaza, mai ales daca este vorba despre culoarea rosie. In cazul parului, keratina este o proteina de baza care il ajuta sa fie puternic si rezistent. Tratamentele cu keratina sunt esentiale pentru persoanele cu par deteriorat, fiind o modalitate eficienta de a repara podoaba capilara.

La degradarea parului contribuie atat stresul, cat si conditiile meteorologiece si alimentatia. Aspectul de par ravasit este destul de frecvent intalnit la numeroase persoane. Metalele existente in apa pot genera radicali liberi, mai ales datorita actiunilor razelor UV. Fiind expus la soare, stratul de keratina se poate diminua constant. Parul devine din ce in ce mai instabil daca este spalat prea des, pierzandu-si astfel din umiditatea sa naturala.

Folosirea frecventa a aparatelor de coafat, precum si a placii de par sau a periilor electrice contribuie mult la distrugerea statului de keratina din parul vostru. De fiecare data cand va spalati pe cap este indicat sa folositi o masca hidratanta. De asemenea, un spray mineralizant este ideal de a fi folosit pentru o hidratare cat mai buna a podoabei voastre capilare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *