Orezul si procesul de infrumusetare

Uscaciunea pielii si iritatiile pot fi alungate cu orez. In ziua de azi, orezul este la indemana oricui, insa prea putine persoane il folosesc pentru procesul de infrumusetare. Masajul cu ulei de orez este ideal pentru organismul vostru. Uleiul de orez este foarte bogat in antioxidanti, dar si numeroase alte substante hranitoare, el oferind protectia de care pielea voastra are nevoie.

Uleiul de orez este absorbit rapid de piele, ajutand-o sa se regenereze. Apa de orez va hidrateaza tenul, mai ales daca aveti de-a face cu o piele uscata. Orezul actioneaza ca un tonic pentru ten, de aceea este indicat ca in fiecare dimineata si seara pielea sa fie curatata cu o discheta imbibata in apa de orez. Orezul macinat poate curata foarte usor tenul.

Este cunoscut faptul ca excesul de sebum poate favoriza aparitia acneei, de aceea este important ca impuritatile sa fie indepartate. Un exfoliant din orez poate fi folosit in masajul fetei. Orezul macinat poate fi amestecat cu putin lapte si cu otet de mere, astfel incat sa se formeze o pasta. Folosind aceasta pasta, puteti masa fata cu ea. Dupa ce ati masat fata si ati lasat pasta sa se usuce, spalati-va fata cu apa calduta.