Trucuri pentru curatenia de Pasti

Trebuie sa tineti cont de faptul ca in apropierea sarbatorilor este importanta curatenia in casa. Cu toate acestea, va trebui sa apelati la niste solutii cat mai naturale, astfel incat sa va protejati cat mai bine sanatatea. Puteti incepe curatenia cu dormitoarele si apoi sa treceti la sufragerie si la bucatarie. Baia o puteti lasa pentru la sfarsit.

Maioneza este ideala pentru a scoate petele de pe mobila. Cu maioneza se mai pot curata oglinzi, urmele lipicoase ramase de la etichetele recipientelor, precum si paharele. Veti constata ca veti obitne rapid suprafete netede si curate. Folosind bicarbonat in spalarea perdelelor, ele vor deveni mai albe. Zgarieturile de pe mobila si de pe parchet pot fi eliminate daca sunt acoperite cu un strat de maioneza.

Pentru gresie si faianta nu veti avea nevoie decat de un amestec de bicarbonat si apa. Un sfert de cana de bicarbonat, la 3 litri de apa va curata eficient suprafetele acoperite cu faianta murdare de grasime, cat si podeaua. Dupa ce ati curatat gresia sau faianta cu un mop sau cu o carpa, le puteti clati cu apa rece, astfel incat sa indepartati solutia. Tineti cont de aceste trucuri ideale pentru curatenia perfecta de primavara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *