Metode speciale de detoxifiere

Exista cateva metode mai speciale prin intermediul carora se poate detoxifia organismul. Tinand cont de aceste metode, va veti putea bucura de un organism cat mai sanatos si de o stare de bine pe care o veti aprecia. Puteti renunta la cafea pentru ca aceasta va va putea face dependent de ea. O alternativa mult mai sanatoasa este cafeaua din radacina de papadie, ea avand un gust asemanator, pe langa acest lucru, ea ducand si la o imbunatatire a digestiei, cat si la o detoxifiere a organismului.

Din cand in cand, va puteti exfolia pielea cu o perie. Exfolierea este un obicei la care nu ar trebui sa renuntati. Pielea are nevoie de masaj, hidratare si curatare, este astfel o idee foarte buna sa apelati la o perie uscata pentru corp, astfel incat sa facilitati procesul de eliminare a toxinelor.

Dupa ce ati exfoliat pielea, va puteti bucura de o baie relaxanta in care sa adaugati cateva picaturi de ulei esential de lavanda. Limba ar trebui si ea curatata pentru ca la nivelul ei se acumuleaza o serie de toxine ce pot cauza o respiratie urat mirositoare, dar si probleme de sanatate. Tinand picioarele pe pereti, veti contribui intr-un mod activ la eliminarea toxinelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *