Sunt o catastrofa pe role..

Mi s-a pus pata pe role si mi-am luat si eu o pereche.
Fiindca am supravietuit dupa unele caderi si m-am ridicat repede cand am picat in fata masinii, m-am decis cu un prieten ca astazi sa mergem prin parc, pe la rampa. Vroiam si eu sa ma dau pe rampa mica, cu toate ca le am de 1 saptamana.

Pana sa ma dau pe rampa, tre’ sa parcurg drumul pana in parc. Plec cu amicu’ din cartier si ne indreptam spre Tic-Tac. Pana acolo ma impiedic de cateva pietre, pe care le injur datorita nesimtirii lor. Ajung la intersectia Complexului Parangu. De la 10m vad ca mai sunt cateva secunde si se face rosu pe trecerea de pietoni. “Hai ba sa prindem verdele” imi spune ala.

Dau eu repede din picioare si prind ceva viteza, dar prea tarziu: deja se facuse rosu. Nestiind sa pun frana, incep sa fac balet intr-un picior pe strada. Celalalt picior(cu tot cu rola) intrase in piciorul unei doamne. O aud zbierand si incerc sa-mi revin in pozitie. Nu reusesc; cu o mana pe sus si cu un picior ridicat de la pamant ajung intr-un final pe trotuar. Ma ridic repede si fug de acolo.

Ajung, mai greu, in parc. Incep sa merg cu viteza pe acolo fara sa stiu ca nu au asfaltat in unele locuri. Vad prea tarziu; iar fac balet. Iar ma chinui sa-mi mentin echilibrul. Reusesc pana la urma si plec mai departe..

Comentariile sunt închise, dar trackbacks şi pingbacks sunt deschise.