Feluri de mancare preferate

Sigur ca imi place mancarea care este condimentata si este si sarata. Si spun asta pentru ca 1 luna de zile a trebuit sa mananc regim, fara condimente si nesarat, ocazie cu care am cheltuit toti banii de concediu. Tare scumpe sunt felurile de mancare asa pe alese.

In ziua de astazi, daca nu ai bani in buzunar mori de foame, ce sa mai zic sa mai fii si bolnav. Dar sa revin… Imi place asa cum a spus si Mihai, ciorba de burta, micii bine prajiti si asortati obligatoriu cu berea. Stiu ca berea se bea, dar unii o ” mananca “. Imi mai plac fripturile la gratar si facut obligatoriu pe malul unei ape. Dintre deserturi, pot aminti tortul cu tiramitsu si prajiturile pe baza de cacao. Cam astea ar fi in linii mari, preferintele mele culinare. Sigur ca mai sunt si specialitati pe care inca nu le-am gustat, ca de exemplu: racii fierti, caracatita, scoici s

i fructe de mare, etc. Sper sa nu va ganditi sa mancati broaste, melci, caini sau serpi cum sunt prin alte parti. Desi, daca stau bine sa ma gandesc, am vazut emisiuni cu preparate de acest gen, care daca le priveai nu iti dadeai seama sub nici o forma ca este vorba despre o vietate care nu este in meniul din Romania. Pana la urma, gusturile nu se discuta si fiecare este liber sa manace ceea ce pofteste si bineinteles, ii permite buzunarul.