Horoscop si profetie

Cunoasterea viitorului a fost intotdeauna o mare necunoscuta. Profetiile au stat la loc de cinste si o buna parte din oameni le-au dat si inca le mai dau crezare. Practic, profetia a fost transformata actualmente, in horoscop, fiecare om dorind sa cunoasca ce ii rezerva ziua de maine. In acest context, o multime de romani cauta horoscopul urania sau acvaria.

Superstitiile si teama de viitor constituie punctul de la care pleaca astrologii, horoscopul urmarind interactiunea fiecarei zodii si in functie de trasaturile specifice observate de-a lungul timpului. Horoscopul zilnic, horoscopul saptamanal tin capul de afis al tuturor ziarele si site-urilor, care vin sa aduca informatii despre un viitor posibil, despre intamplarile posibile din viitorul apropiat. In jurul acestui subiect s-a creeat o adevarata industrie, oamenii fiind interesati mai ales de sanatate, bani, cariera si dragoste.

Tot acest angrenaj si ideile care razbat din fiecare horoscop se invart in jurul acestor 4 idei. Exista multe potriviri date si de faptul ca in enuntul unui horoscop zilnic sau saptamanal apar de foarte multe ori, generalitati interpretabile. Si de fiecare data incercam sa ne regasim in acele generalitati.

Comentariile sunt închise, dar trackbacks şi pingbacks sunt deschise.