Sa scrii pe blog nu este intotdeauna usor

De ce spun acest lucru? Pentru ca trebuie sa ai, in fiecare zi, cate un subiect pe care sa il abordezi. Sa poti sa interactionezi cu cititorii, cu cei care doresc schimb de linkuri, sa iti promovezi articolele, sa activezi prin site-urile de socializare, samd.

Deci, simplul fapt ca cineva scrie ceva pe blog ascunde in spate destula munca. Si lipsa de inspiratie poate duce la articole, care nu sunt intotdeauna bine-primite, fiind uneori si superficiale. Trebuie sa stiti, totusi, ca blogul a ajuns un soi de pasiune pentru multi. Prin similaritate, pe vremuri, se obisnuia, ca intr-un caiet, sa se noteze diversele intamplari zilnice.

Blogul este ceva mult mai evoluat, care iti premite sa iesi dintr-o stare de anonimat si sa iti prezinti ideile si altora. Succesul de care se bucura aceste scrieri se reflecta si prin numarul de vizitatori care iti calca pragul, dar si prin numarul comentariilor. Cum Google +1 si Facebook reprezinta modalitatea ideala de a te face cunoscut, cred ca este indispensabil, ca pe langa blog, sa aveti si o activitate zilnica pe site-urile mentionate. Aveti inspiratie de fiecare data?

Comentariile sunt închise, dar trackbacks şi pingbacks sunt deschise.