Luna Martie-prilej de a darui

Daca este luna Martie, este luna in carea daruim cadouri urmaselor Evei. De 1 Martie, se daruiesc martisoare care pot sugera dragoste fierbinte, afectiune parinteasca sau un gest de a arata ca suntem niste persoane care apreciaza FEMEIA. Bineinteles, uitam ca unele dintre aceste femei sunt uneori gaite, ca vorbesc mult si ca uneori ne agaseaza verbal.

Dar, acum trebuie sa le daruim un simbol al primaverii, care sa le bucure si sa ne bucure. Dar cu ziua de 8 Martie, este o problema mai mare. Am observat ca toate florile sunt la un pret aproape dublu fata de restul zilelor, iar orice obiect cumparat afecteaza serios bugetul. Dar daca aveti langa voi iubite, prietene, amante, mame, surori, colege, este bine sa le daruim ceva care poate fi pe gustul lor si bineinteles pe masura buzunarului.

Apropo, de treaba asta, am urmarit la televizor cum un barbat insurat, cu probleme financiare grave, a facut imprumut ca sa ia amantei un televizor cu plasma de zeci de milioane de lei. De aceea va povesteam ca este bine sa faci cadouri pe masura buzunarului, ca altfel este greu sa iti mai revii dupa o cheltuiala majora. Reprezentantele sexului frumos trebuie sa simta ca sunt apreciate si este bine sa le aratam ca ne pasa. Asadar, aveti liber la cumparaturi.

Ati daruit de Sf.Valentin, de Dragobete si acum urmeaza luna martisorului cu 1 Martie si 8 Martie. Mi-am amintit cum de ziua femeii, 8 Martie, cand eram mai mic eram invatati la scoala sa le cantam la mame o melodie: “De ziua ta , mamico !”. Cei care au acum peste 25 de ani, sigur isi mai amintesc de acea melodie si de nostalgia unor timpuri trecute. Pana una-alta, dati fuga prin buricul targului, ca trebuie sa apara buticarii cu martisoare pentru toate buzunarele. Cheltuieli cat mai inspirate va urez !