Coada de la magazin

Acum 4 ore nu mai aveam degand sa mai ies in oras, nici in cartier, si,nah,nicaieri. Asa ca m-am hotarat sa fie o ” All Night PC” .Ce puteam sa fac? M-am dus si eu la alimentara sa-mi cumpar un suc. Ajung in fata magazinului,termin de fumat tigheara, si intru.

Se putea sa nu fie o coada de 20 de insi la o alimentara de 5 metrii patrati? Da,se putea sa nu fie, dar astazi Dumnezeu a atipit in fata monitorului.Dar asta e,muream de sete. Era o coada lunga, si eu eram ultimul. Nu puteam face altceva decat sa observ cum sunt toate categoriile de oameni acolo. Leprosi,sidosi,pensionari cu nepoti hiperactivi, prostituate, si bodiguarzi.

TI SE URCA CACATU’ LA CAP FRATE. Era una la coada care a stat un sfert de ora doar ca sa-si aleaga tampoanele care-i plac. Era o baba care se misca cu viteza luminii stinse (DAR LA PROPRIU) si o ciutanca cu ea care darama totul doar ca sa trebuiasca bunicasa sa puna totul la loc (nu ca mi-ar pasa, dar iti dai seama cat ia sa ridice o mamaie de 80 de ani un baton de ciocolata). Zici ca asteptam sa-mi iau ajutorul pentru somaj.

As dori sa fiu britanic, cica ei sunt facuti pentru a supravietuii la cozi. Juma’ de ora pentru un suc. Go shoot yourselves!

Comentariile sunt închise, dar trackbacks şi pingbacks sunt deschise.