Plictisiti de viata?

Deci nu inteleg de ce anumitor oameni, daca pot sa le zic asa, le pasa mai mult de viata altora decat de viata lor. Okay, deci suntem copii, si daca nu, multi ati fost. Probabil ati mai iesit si voi din casa sa trageti o tigara si in aparitia durerii-n pula, ati fumat-o chiar in fata scarii. Si desigur, fiindca trebuie sa fie si ora de varf, trec vecini. Tu, esti un baiat politicos, le deschizi usa, le tii usa, ii saluti politicos ca doar ai cei sapte ani d-acasa.

Vecinii nu vor aprecia ca ai fost un gentleman cu ei , nu, normal ca nu vor face asta. Cu prima ocazie cand dau de mata sau de tactu, incep cu barfa. Daca nu mai are subiect de barfa, ii zice lu mata ca fumai o tigara si ca este ingrijorata pentru tine, si apoi se da mare ca al ei nu fumeaza.

Ok, dar fisu trage cocaina de revelion si o zice in gura mare si in fiecare seara il vezi beat in cartier, iar la liceu isi fac curce cu totii cand il vad in ce stare de depravare e.

Acum apare intrebarea: ce pula mea de moldovean iti pasa tie de mine cand al tau are nevoie de dezintoxicare si de scoala militara?

Ei nu se gandesc, nu se gandesc ca atunci cand mananci un rahat asa imputit, baietelul respectiv poate suporta niste consecinte grave. Bataie, pedeapsa, lipsa fondurilor de la parinti, si alte chestii. Da, intradevar, acel baiat isi face rau singur si chiar pe banii parintilor. Dar nu te supara, asta este cu totul si cu totul treaba lui si familiei lui. Nu a ta. Tu sa-ti vezi de treaba ta.

Va deranjeaza ca am folosit un limbaj vulgar? Nu mai cititi blog-ul, astia care sunteti slabi de inima.

Comentariile sunt închise, dar trackbacks şi pingbacks sunt deschise.