Cum deblocați cartela SIM la iPhone

V-ați blocat cartela SIM pentru că nu vă puteți aminti PIN-ul SIM? Nu vă faceți griji – iată ce trebuie să faceți pentru a debloca cartela SIM la iPhone.

Incepand cu iOS 12 Apple ne-a oferit o modalitate de a ne securiza cartelele SIM prin blocarea acestuia cu un cod PIN. Este un proces simplu și ne oferă un strat suplimentar de securitate de fiecare dată când repornim iPhone-ul sau scoatem cartela SIM și o introducem pe un alt dispozitiv.

Dar ce se întâmplă când ați configurat un PIN SIM cu mult timp în urmă și ați uitat codul? Și apoi, când încercați să creați unul nou, ați reușit să blocați propria cartelă SIM din cauza numeroaselor încercări eșuate de a ghici care a fost PIN-ul SIM anterior?

Acest lucru mi s-a întâmplat recent (nu întrebați cum), dar din fericire procesul de deblocare a cartelei SIM pe iPhone nu este prea dificil. Iată cum să o faceți:
1. Launch Settings on your iPhone.
2. Tap Cellular.
3. Select SIM PIN.
4. Tap the toggle to turn SIM PIN to OFF.
5. If you fail the three attempts, your iPhone will ask for a PUK Code, which you can only obtain by calling your carrier.

În acest moment, încetați să mai încercați să vă ghiciți PIN-ul SIM, deoarece codul PUK este diferit și dacă nu reușiți din 10 încercări, cartela SIM este blocată pentru totdeauna și va trebui să achiziționați alta.

Comentariile sunt închise, dar trackbacks şi pingbacks sunt deschise.