Top 5 telefoane pe care le astept cu nerabdare in 2021

2021 a început la un nivel bun în ceea ce privește telefoanele, deoarece am văzut deja Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 Plus și Samsung Galaxy S21 Ultra – trei telefoane care vor fi cu siguranță printre cele mai bune și mai populare din acest an.

Au fost urmate de OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro, în timp ce impresionanta gamă Xiaomi Mi 11 a fost de altfel lansată, la fel ca și Oppo Find X3 Pro, dar există multe altele pe drum, dacă zvonurile se vor dovedi reale.

De la telefoane cu profil înalt precum iPhone 13 la ciudățenii precum Samsung Galaxy Z Fold 3, ar trebui să existe ceva pentru toată lumea. Cu MWC 2021 întârziat până în iunie poate fi un an ciudat pentru dispozitivele noi, dar sunt sigur că vor exista în continuare unele interesante.

iPhone 13
Gama iPhone 13 este, fără îndoială, cea mai așteptată gamă de telefoane viitoare, dar mai este mult de așteptat, deoarece probabil că nu vor aparea până în septembrie.

Ar putea exista unele îmbunătățiri mari pentru aceste noi modele, cu ecrane cu o rată de reîmprospătare ridicată, 1 TB de stocare, scanere de amprentă pe ecran și o crestătură mai mică. Se vorbește, de asemenea, despre adăugarea unei camere periscop, care ar permite o mărire de zoom optic.

Samsung Galaxy Z Fold 3
Este probabil ca Samsung Galaxy Z Fold 3 să nu fie la fel de obișnuit ca majoritatea telefoanelor de pe această listă, dar ar putea fi mai interesant decât majoritatea dintre ele, deoarece telefoanele pliabile sunt probabil viitorul, iar Samsung Galaxy Z Fold 3 este probabil să fie cel mai bun încă.

Dincolo de a avea un ecran mare și pliabil, principalele zvonuri ale Samsung Galaxy Z Fold 3 sugerează până acum că ar putea sprijini stiloul S Pen de la Samsung, să aibă o cameră cu ecran și chiar să aibă o bandă de lumină RGB pe balama. O data cu lansarea, in ajutorul nostru vine SmartUnlock care poate debloca smartphone-ul gratis, prin coduri de deblocare bazate pe codul IMEI.

Huawei P50
În trecut, am fi fost mult mai entuziasmați de noile intrări în gama pilot P a Huawei – acestea au de obicei unele dintre cele mai bune camere pe care le veți găsi pe un telefon împreună cu hardware impresionant.

Huawei P50 nu va fi probabil o excepție, dar de la interzicerea primita de Huawei, compania nu a putut oferi aplicațiile Google sau accesul la Google Play Store pe telefoanele sale, ceea ce împiedică în mod semnificativ partea software a lucrurilor.

iPhone SE 3
În timp ce iPhone 13 este în mod clar cel mai așteptat dintre viitoarele telefoane Apple, compania ar putea lansa, de asemenea, un succesor al iPhone SE (2020) în 2021.

Am auzit foarte puțin despre iPhone SE 3 până acum și există toate șansele să nu-l vedem până la sfarsitul acestui an, dar dacă va fi lansat anul acesta, va avea probabil un chipset A14 Bionic (la fel ca gama iPhone 12).

Sony Xperia 1 III Compact
Sony Xperia 1 III a fost lansat, dar există zvonuri că Sony ar putea lansa și un Sony Xperia 1 III Compact și suntem încântați de această perspectivă, deoarece nu există multe telefoane compacte de ultimă generație în zilele noastre.

Dacă și Sony Xperia 1 III Compact va aparea, zvonurile sugerează că ar putea avea un ecran de 5,5 inci și un chipset de nivel mediu superior – deși sperăm să apară unul de ultimă generație.