Scurta asa, ca pentru o zi de marti…

Am observat ca am un obicei prost. De fapt nu stiu exact daca se poate numi obicei pentru ca o fac involuntar.

Se intampla sa imi sun prietenii, mama sau pe oricine din agenda mea in momentele cele mai nepotrivite. Care sunt alea? Pai exact atunci cand dorm, sau cand abia au adormit si au somnul acela dulce. Atunci ma simt cel mai prost.

Sigur nu dormeai?

Ah ba da dar acum ca m-ai sunat, spune.

Si daca nu am vreun motiv intemeiat sa sun, ma simt si mai prost. Ca se intampla sa dau un telefon doar ca sa vad ce mai face omul respectiv.

Mai sunt si momentele in care monteaza prin casa mobila si raspund la telefon cu o mana si cu cealalta tin dulapul sa nu cada ( asta eram eu ) , dar in momentul ala ma apuc eu sa vorbesc vrute si nevrute si ii aud scrasnind printre dinti : ‘ Nu, nu sunt ocupat/a , pot vorbi. Da! Nu! ‘ Imi dau seama ca am nimerit prost si zic hai ca ne auzim mai incolo se pare ca esti busy. Buuun mai sunt momentele in care oamenii mananca, si raspund cu juma de gura..Ahh atunci e minunat.

Si nu stiu cum, dar asta mi se intampla foarte des si jur pe blanita mea de marmotica cu ochi negri ca nu fac intentionat.

Si mai e una bomba, o sun pe mami sa vad ce mai face cum se simte.. Si ea vorbeste asa monosilabic si imi spune ca nu are ce sa imi comunice ca doar vorbim des si ca nu ii e asa dor de mine.. Ca sa o sun mai incolo sa i se faca dor , atunci va avea ce sa imi spuna. Pai ziceti si voi ce mama zuza am ..

P.S. pentru toti cei care i-am sunat si i-am deranjat imi cer scuze !

P.P.S Voua nu vi s-a intamplat sa sunati pe cineva si sa fie un moment nepotrivit? Astept mici povestioare

E tot marti, si sunt multe ceasuri rele azi ..

Comentariile sunt închise, dar trackbacks şi pingbacks sunt deschise.