Orice lucru bun in viata e indecent, imoral sau ingrasa

Se spune ca ”Orice lucru bun in viata e indecent, imoral sau ingrasa”. De ce? Pentru ca nu mai stim sa traim, sa simtim la intensitate maxima, sa cream pentru a ne putea bucura noi insine. Sa ne jucam, sa inventam, sa gresim, sa esuamz ne e teama sa incalcam “regulile morale” chiar si in intimitate.

Ne rusinam de un gand, privim in jur cu teama. Cum sa ajungem sa cunoastem atunci expresia desavarsita a unui sentiment nobil si rar? fara sa incercam, fara sa experimentam?! cu teama? in dragoste nu intrebi, nu gandesti…faci!

Iti mai amintesti? Un zambet sincer si inocent…un sarut furat…o imbratisare patimasa…inima ce-ti sare din piept si sufletul iremediabil pierdut…stelele atinse cu mana si increderea…dulcea abandonare totala! Mai stii sa infloresti odata cu acel zambet, cu acea atingere?

Mai stii sa daruiesti? Iti mai amintesti unde ai ascuns lucirile din razele de luna si sclipirea din visele tale? Nu simti cum te arde dorinta? Indrazneste! Indrazneste sa-ti amintesti ca esti si tu o stea. Singura care conteaza. Nu te mai ascunde, retraieste in cuprinsul imbratisarii si in nemarginirea nebuniei.