Teoria trandafirului

Te gândeşti că nu poţi da greş dacă îi dai flori unei doamne sau unei domnişoare. Tuturor femeilor le plac florile. Chiar şi cele mai pragmatice care ar spune că mai bine ar primi o cutie de bomboane de ciocolată, tot ar fi încântate de un buchet de flori.

Dar – există un maare „DAR”- atunci când vrei să dai un trandafir. Că e roşu, alb sau galben trandafirul simbolizează dragoste sau cel puţin sentimente mai mari decât prietenia. Nu te duci la secretare, doctoriţă sau colega de serviciu cu trandafiri. Pentru ele există lalele, crini, frezii şi altele. Dar dacă îi dai unei prietene un trandafir sunt mari şanse ca ea să creadă că tu vrei să o cucereşti sau că are parte de o atenţie specială din partea ta.

Sunt foarte frumoşi trandafirii, dar mai mult contează de la cine sunt primiţi. Şi aici intervine greşeala. Dacă o tipă te respinge, te preferă doar amic sau îţi zice că te consideră fratele ei mai mare pe care nu l-a avut niciodată (yeah right!) NU VENI CU TRANDAFIRI. Strici simbolul trandafirului. Dacă între voi nu e chimie, nu încerca să faci vreo formulă cu trandafiri. Chiar dacă îi va primi, tot se va gândi că sunt nepotriviţi sau că mai bine i-ar fi primit de la tipul pe care îl place.

În concluzie, mai bine întreabă ce flori preferă înainte să îi dăruieşti. Iar dacă nu poţi face asta mergi pe lalele.

Atât am avut de spus. Piticii mei se simt mai bine.