Putin in avans

“De Craciun fii mai bun!”

Magia sarbatorilor de iarna ne invaluie pe toti cu mic, cu mare. Se vede atat in privirile oamenilor ce trec pe langa tine pe strada cat si in atitudinea lor. Suntem mai concilianti, mai generosi, mai umani.

Atmosfera de poveste e asemeni focului din semineu cu singura deosebire ca ne incalzeste sufletele si nu trupurile. Nu ar trebui sa cautam pretexte ca sa fim mai buni, ar trebui sa fim si atat dar ramane un succes atat timp cat o facem chiar si doar o singura data pe an la adapostul draperiilor de sarbatoare.

In preasma sarbatorilor de iarna mai mult sau mai putin intamplator ne facem bilantul anului care a trecut parca mult prea repede: ce mi-am propus, cat am reusit sa realizez pentru ca imediat dupasa incepem sa planificam anul care urmeaza sperand la mai bine, rugandu-ne pentru mai bine ca orice om care nu se multumeste cu ceea ce are pentru simplul motiv ca e OM.

Craciunul in general reprezinta un prilej pentru a fi aproape de familie si de prieteni, ocazia de a uita chiar si pentru o perioda scurta de toate supararile, de a ne elibera de stresul si grijile de peste an si de a sarbatori BINELE.

De a face cadouri tuturor celor dragi din dorinta de a-i face fericiti, de a elibera copilul din fiecare intr-o zi speciala in care orice e permis si orice e posibil.

Craciunul miroase bine: a portocale, brad si cozonaci; a aer proaspat de iarna si mancaruri alese, a haine noi si curatenie-a caselor, trupurilor dar mai ales a sufletelor. Craciunul e preponderent rosu-culoarea sarbatorii, a iubirii si norocului;cu alb-simbolul pacii si puritatii si verde-culoarea vietii si a relaxarii.

Craciunul are clinchet de clopotei, rasete de copii si rasuna a colinde. Craciunul e mai plin de obiceiuri si traditii decat orice alta sarbatoare, Craciunul e sfant. Craciunul e un basm transformat in realitate indiferent cine esti-el isi coboara bagheta magica peste lume si indulceste totul, de la decoruri la inimi.

Craciunul pentru mine si comorile mele incepe in seara aceasta cu plecarea spre tara, cu calatoria spre reunirea cu restul familiei. Astazi incep sa cant armonia lui chiar daca nu sunt un inger. !

Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie, incredere, speranta si iubire. Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati.

CRACIUN FERICIT SI INDESTULAT SI LA MULTI ANI CU SANATATE!

Comentariile sunt închise, dar trackbacks şi pingbacks sunt deschise.