Cum (nu) se promoveaza produsele naturale

Eu sunt un pic (un pic mai mult) obsedată să mă feresc de alimente pline de chimicale. Am mai vorbit despre asta într-un post, aşa că nu reiau slujba. Iar într-o zi, am căutat pe net reţete de îngheţată făcută în casă – cu lapte, smântână şi ce s-o mai pune. Am ajuns pe un forum, habar n-am cum/care, unde cineva anunţa că chiar are un laborator unde fabrică în cantităţi limitate îngheţată 100% naturală şi o comercializează. Preţurile erau pe măsură, dar nu exagerate.

Se plângea că a primit multe refuzuri din partea comercianţilor pentru că, se pare, clienţii nu prea s-au înghesuit să cumpere. Ba că are un gust ciudat, ba că e scumpă… Totuşi, câţiva care încercaseră îngheţata postaseră pe forum că este bună şi are un gust deosebit datorită smântânii.

În cele din urmă m-am lăsat păgubaşă. Nu am mai făcut nicio îngheţată. Dar am descoperit între timp pagina de Facebook a unei îngheţate naturale din India. Are peste 6.500 de fani care par înnebuniţi după ea şi dau sfaturi în privinţa aromelor. Au chiar şi un poll unde poţi vota cam ce tip de îngheţate preferi.

Să mai spun că vreau şi în România ceva de genul ăsta? 🙂 Produse româneşti, naturale, de la îngheţată la whatever, care să nu se limiteze la a sta pitite printre rafturi în hypermarket sau izolate în magazine bio. Ci să se promoveze online! Degeaba se fac campanii de încurajare să cumpărăm produse româneşti, de la mici producători, fără E-uri ş.a. dacă ele se prezintă comunist publicului.

Nimeni nu se simte cool că a mâncat o îngheţată naturală no name, dar dacă e vorba despre un Magnum îţi şi vine să postezi pe Facebook un status în care să îi anunţi pe toţi cum ţi-ai răsfăţat simţurile. Iar cea naturală poate fi chiar mai bună 🙂

În fine, poate cu postul ăsta mă motivez şi eu să încerc în weekend o reţetă… Şi-aşa mi s-a făcut deja poftă.

Comentariile sunt închise, dar trackbacks şi pingbacks sunt deschise.